Planerade kullar 2021 & 2022

Denna sida kommer att handla om våra kommande kullar, här lägger vi ut hälsa på föräldrar och annat smått och gott som man kanske önskar veta som blivande valpköpare. 

För intresseanmälan utav en valp går det fint att skicka lite information om er och vad ni kan erbjuda valpen för framtid. 
Kontakt clezels@hotmail.com
Vänligen Marita Aztrid från vår A-kull

Om vår uppfödning

Hos oss sker uppfödning i mycket liten skala och varje kull planeras mycket noga och sker helt inom SKKs (Svenska Kennelklubben) och rasklubben CCCs (Chinese Crested klubbens ) rekommendationer.
Valparna bor från början tillsammans med oss i vårt sovrum för att senare flyttas ut till hemmets aktiviteter så de blir vana vid dammsugare, kastrull slammer mm.
Kennel Clezel´s är en registrerad och godkänd kennel hos FCI, Svenska kennelklubben och Chinese Crested klubben samt att jag har genomfört godkänt  uppfödare kurser samt prov . 
Under åren har det även blivit en hel del genetiks kurser och föreläsningar. mm. och man blir aldrig fullärd, till hösten påbörjar jag kennelklubbens anatomi kurs.
Vårt stora intresse är resa på utställningar  och att spåra samt gå på hundpromenader och träffa andra vänner som också har hundar. Denna ras är helt fantastisk och kan så mycket mer än man tror,  de är alltid pigga på nya upptåg och älskar att få åka bil likaväl som att slappa framför kaminen eller i soffan.

Tikarna som planeras paras 

Olivia- SEVCH Clezel´s Hi Little Miss Magic  

Hikari - Clezel´s Great Final´N Magic


Vad ingår när man köper valp av oss

Alla valpar är besiktigade när de levereras. De är även vaccinerade mot kennelhosta och Parvo samt chipmärkta. 
De har stamtavla och är registrerade på SKK svenska kennelklubben och de är valpkulls försäkrade i AGRIA djurförsäkringar.
Valp paket följer med / valpmat de är vana vid, filt med lukt från mamma och syskon och del annat kul. 

Viktigt att veta är att alla valpar säljs som sällskapshundar i första hand, vi har inga tävlingskrav men lite kul och framförallt ett kärleksfullt hem vill alla hundar ha. 

Vid intresse så ser vi det som en bonus om ni vill ställa ut eller meritera era hundar på annat vis så som nosework, spår, agility mm.  

Jag finns alltid här för er om ni behöver hjälp eller fråga något. 

G-kullen - 1Puffhane 2 Pufftikar 3 Nakentikar
H - kullen 1 Puffhane 5 Nakenhanar 1 Nakentik Här är det 6 killar och en tik