7 underbara hjärtan

Ojoj valparna kom för tidigt men alla är helt fullgångna, tjocka och pigga. Jag blev akut inlagd på sjukhus och valparna var på väg PANIIIK sprang jag ut i korridoren för att TA BORT DROPPET JAG MÅSTE HEM..... jag Skall berätta mer om detta i ett eget blogginlägg. Nu får det bli en snabb presentation av de små. 
PT 1.    Pufftik vit med svarta fläckar på huvud 
THL 2. True Hairless hane spottad vit med svart 
PT 3.    Pufftik vit med Bruna fläckar på huvudet
PT 4.    Pufftik brun, blir röd,creme 
PH 5.   PUffhane Vit med svarta fläckar på huvudet
PH 6.   Puffhane Vit med svarta fläckar på kroppen
det kommer komma fler bilder på dem under helgen och de kommer få egna egen sida. 

De är helt underbara och jag är redan kär i dem alla, mamma Katie mår bra och njuter för fullt.